Drogues

Des de 2004 treballem amb joves -per motivar a la seva abstinència, per retardar l’inici del seu ús, i per disminuir els riscos i danys associats-, la formació o reflexió amb agents socials i familiars en contacte amb joves, i la realització de materials educatius i didàctics.

Tallers i xerrades

Si bé són els i les professionals que estan cada dia amb el jovent els referents en matèria de drogues, l’abordatge extern pot enriquir, reforçar i complementar la seva feina.
Realitzem tallers adreçats a joves escolaritzats (de 2n ESO fins postobligatòria) i d’entorns no formals, adaptats a les diferents edats, nivells de consum, i substàncies que es tenen a prop. En funció de la població, es pot marcar com a objectiu el manteniment de l’abstinència, o la reducció de riscos o danys.

Formació de professionals

S’ofereix formació a mida sobre drogues que pot incloure informació, pautes d’intervenció i eines al seu abast per tal de millorar la seva intervenció, conjugant la teoria amb la resolució i anàlisi de situacions quotidianes.

Webs educatives i per a professionals

Gestionem les webs per a joves (El Pep i La Clara) i per a professionals (Hemeroteca Drogues) de l’Agència Catalana de Salut Pública.


Materials didàctics i educatius sobre drogues

Tots les publicacions realitzades AQUÍ