FORMACIÓ

S’ofereix informació, pautes d’intervenció i eines educatives per tal de millorar la intervenció de diversos agents de la comunitat educativa, tot conjugant la teoria amb la resolució i anàlisi de situacions quotidianes en el marc dels nostres àmbits d’expertesa: les PANTALLES i les DROGUES. EdPAC aplica la perspectiva de gènere de manera transversal a les propostes educatives, per aquest motiu posa a disposició de la comunitat educativa, també, l’orientació a professionals per a aplicar aquesta mirada en l’àmbit del consum de pantalles o de les drogues.

Pot ser d’especial utilitat per a agents socials en contacte amb infants i joves, professorat de centres educatius formals i no formals, professionals d’espais de lleure, educadors i educadores, etc.

EdPAC ha ofert moltes i diverses formacions al voltant del consum, les drogues o les pantalles des del seu inici. L’entitat compta amb persones expertes que han recorregut la trajectòria de la seva tasca des de l’inici, el 2003, i que, actualment, en segueixen essent col·laboradores.

 

CONTACTE

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol petició o dubte. Pots fer-ho escrivint-nos a agenda@edpac.cat.

L’equip educatiu actual ha participat, també, en diverses formacions i jornades organitzades per diferents entitats o insitucions aportant sessions de formació o cursos complets sobre pantalles, la intervenció en medi obert amb adolescents i consums o sobre com incorporar la perspectiva de gènere buscant construir una prevenció i tasca educativa en matèria de drogues realment transformadora.

Algunes col·laboracions recents: